Krízishelyzet mint lehetőség

Ha az utad során egy folyó partjára érsz, két lehetőséged van: szomorúan leülhetsz a partra, vagy a rendelkezésedre álló eszközökből tutajt készítesz amellyel átjutsz a túlpartra - a szükségből megoldást kovácsolva. Minden probléma amivel találkozol erősíthet és előrébb vihet Téged.

Mindennek megvan a maga haszna, még az első pillantásra negatívnak tűnő dolgoknak. Ha rendszeresen sportolsz, edzed az izmaid. Ha hosszú ideig küzdesz egy problémával, különböző képességeket fejleszthetsz ki magadban.

Hogyan tudod a látszólag fekete problémádat valamilyen teljesen újonnan értelmezhető színre átfesteni? Hogyan érhetjük el egy coaching folyamat során, hogy optimálisan használd ki az adott helyzetedet? Például megkérlek, hogy ne a ma perspektívájából, hanem néhány év távlatából tekints vissza erre a nehéz helyzetre, így lehetőséged van lerázni magadról a jelen akadályait és a messzelátás nézőpontját veheted fel. Ezzel a szemléltettel pedig már el is indultál-a saját tutajoddal- a folyó másik partjára.

Egy komplett coaching során lépésről-lépésre tervezed meg az utazásod különböző állomásait, én folyamatosan támogatlak és értő figyelemmel veszlek körül.

Keress bizalommal és tekintsd a jelen helyzetet egy új lehetőségnek.

Krízishelyzet mint lehetőség - Mezei Viktória coach Debrecen

Írta: Mezei Viktória (coach Debrecen) - Cím: Krízishelyzet mint lehetőség.