Amikor felforr a víz

Biztosan ismered a történetet, amikor a békát egy fazék langyos vízbe rakják és lassan elkezdik melegíteni a vizet. A breki a testhőmérsékletét folyamatosan igazítja a víz növekvő hőmérsékletéhez.

Amikor a víz felforr, a béka már nem bírja tovább és megpróbál kiugrani, de nem képes erre mert már minden erejét elvesztette a hőmérséklethez való alkalmazkodás során.

Történt már veled ilyen? Hogy addig maradtál egy számodra kellemetlen helyzetben, amíg teljesen padlóra kerültél, mert már nem tudtál tovább alkalmazkodni?

Nagyon fontos, hogy felismerd mikor kell változtatnod, mikor kell továbblépni az életedben. Néha szembe kell nézned a problémával és ki kell ugranod az egyre forróbb vízből. Ne várd meg amíg elviselhetetlen lesz a helyzet. Sokkal könnyebb a problémát megoldani, új lehetőségeket keresni amikor még "csak" elkezd melegedni az a bizonyos víz.

Ha úgy érzed hogy eleged van gondokból, ha eldöntötted hogy ez így nem mehet tovább, keress meg bátran. Egy egyéni coaching folyamat során tovább léphetsz a számodra nyomasztó helyzetből és újra boldogan lubickolhatsz az életed tavában.

Keress bizalommal!






Amikor felforr a víz - Mezei Viktória coach Debrecen

Írta: Mezei Viktória (coach Debrecen) - Cím: Amikor felforr a víz