Távolról szemlélve

Aki a múltjára visszaemlékezik, sokszor visszakerül az akkori érzéseinek sodrába.


Ez egyrészről jó, mert az érzelmek változásokat idéznek elő. Másrészről viszont fontos, hogy egészséges távolságból tekints vissza és a bölcsebb énedtől kérj tanácsot.

Képzeld el hogy 6 hónap telt el a problémás eseted óta. Ezalatt az idő alatt biztosan sokat gondolkodtál és érdemes most feltenni a kérdést hogy mennyiben különbözik ebből a távolságból kialakított megítélésed az akkori véleményedtől? Egyik helyzet sem olyan mint ahogyan elsőre látszik. Érzéseink, gondolataink adnak neki igazán tartalmat. Ez a tartalom pedig állandóan mozgásban van és idővel egyre változik. Ez a változás a fejedben zajlik, és annyira csendesen hogy lehet észre sem veszed.

Talán távolról szemlélve felismertél olyasmit ami korábban nem is látszott? Vagy ami akkor sokat nyomott a latban, de mostanra lehet hogy útmutatásként szolgál a változáshoz? Ez a felismerés az ami segít a továbblépésben, hogy fejlődj, hogy elérd a célod.

Coachként segítek kielemezni a gondolataid és érzelmeid fejlődési irányát. Hozd ki a legjobbat a múltbeli problémádból és ne engedd, hogy megállítson a célod felé vezető úton.

Vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot!






Távolról szemlélve - Mezei Viktória coach Debrecen

Írta: Mezei Viktória (coach Debrecen) - Cím: Távolról szemlélve