Mi a coaching?

A coaching egy fejlesztő, segítő kérdéssorozat. Egy határozott irányba történő beszélgetés, amely során elmélyíted a tudásod, meghatározod a céljaid. Én a coaching folyamat során támogatlak, rávilágítok olyan dolgokra amiket eddig talán nem vettél észre, önmagaddal, az életeddel kapcsolatban.


A felismeréseid lehetővé teszik, hogy fejlődjön az önismereted, a tudatos cselekedeteid pedig segítenek a kívánt változás elérésében, az életminőséged javulásában. Fejlődik a személyiséged, megtanulod aktivizálni az erőforrásaidat, felismered az elakadásokat és tovább lendülsz a megoldás felé. Ezt a coachingot személyre szabom számodra az alapján amire a legnagyobb szükséged van.


Az a célom, hogy azt érezd, ez a coaching a legjobb befektetés az életedben, és élvezd az utat a személyes célod felé. Az első találkozásunk egy orientációs beszélgetés ami ingyenes. A konzultáció során megbeszéljük a jelen helyzetedet, a céljaidat és azt, hogy min szeretnél változtatni. Elmagyarázom hogyan dolgozom, felteheted a kérdéseidet. Bízom benne, hogy ez egy emlékezetes beszélgetés lesz, olyan amilyet még nem tapasztaltál az életedben. Ha megvan az összhang közöttünk és együttműködünk megbeszéljük a folyamatunk részleteit, a lehetőségeidet és mindent megteszek azért, hogy az életed elmozduljon az általad kívánt irányba.

Keress bizalommal!


Mi a caching - Mezei Viktória coach, Debrecen

Írta: Mezei Viktória (coach Debrecen) - Cím: Mi a coaching?