Kreatív coaching II.

A fürtábra készítése olyan kreatív módszer amellyel edzhetjük az asszociatív gondolkodást. Gondolatok, információk, fogalmak, és a közöttük teremthető kapcsolatok feltárulását mutatja egy adott téma vonatkozásában. A képszerű gondolkodást köti össze a fogalmival. A lineáris eljárástól (pl. amikor a szavakat egymás alá írjuk) eltérően, itt képet hozunk létre, ami megkönnyíti a fogalmak közötti összefüggések felismerését.


Nagyon szeretem használni a bussines coaching üléseken. Ez a játékos mégis nagyon komoly technika remekül alkalmazható az üzleti életben felmerülő problémák esetében. Egyrészt oldja a teljesítménykényszert és a feszültséget, ezáltal sokkal több ötlet és lehetőség jelenik meg, másrészt minden gondolat és információ egyszerre látható, ezért az összefüggések is azonnal világossá válnak.


Nagyon hasznos lehet például új projektek kidolgozása estén, hiszen ezzel a szokatlan módszerrel átütő sikereket lehet elérni.

Számos új lehetőséget kínál arra, hogy az adott témában új ötleteid és megoldásaid legyenek amellyel sokkal könnyebben eléred a személyes célodat.


Ne habozz sokáig, keress meg és próbáld ki minél előbb!


Kreatív coaching  II. - Mezei Viktória coach Debrecen

Írta: Mezei Viktória (coach Debrecen) - Cím: Kreatív coaching II.