Vélemények

Akkor találkoztunk amikor úgy éreztem, hogy szükségem van a támogatásra. Új szemszögből láttam meg a helyzetemet, és sok felismerést köszönhetek Neked. Óriási segítséget jelentettél abban, hogy egy elképzelés elinduljon a siker útjára.
Örülök, hogy megismerhettelek, örülök, hogy Veled dolgozhattam.

Köszönettel: Gábor

Visszatekintve az 5 hetes együttműködésre, nagyon megérte!
A folyamat elején meglehetősen gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Nálam plusz pontot jelent, hogy ha megbeszéltünk egy időpontot, akkor másodpercre pontosan érkezett a hívás.
Amit adott nekem a coaching, hogy határozottan elindultam egy úton. Meglehetősen nagy kihívásaim voltak ekkor és sokat segített Viki, hogy fejben rendet tegyek. Az ülések tényleg gyakorlatiasak és hasznosak. Megbeszéltünk minden lépést és azt rám is igazítottuk. Ezért hálás is vagyok neki!
Az egész abszolút rám volt szabva, közösen dolgozunk a témán. Elképesztő, hogy mennyire hatékony tud lenni az, amikor egy személy 110%-ban rád figyel és segít. Nem helyettem old meg dolgokat, hanem segít! Nem halat ad, hanem horgászbotot.
Magaddal kapcsolatban nem tudsz objektíven gondolkodni, erre kell egy coach. Vikit bátran merem ajánlani, mert tapasztalatból tudom, hogy milyen eredményeket lehet vele elérni. A helyedben nem azon gondolkodnék hogy dolgozni fogsz-e vele, vagy nem... Hanem, hogy meddig vársz még?

Péter

Vikivel egy facebook csoportban ismerkedtem meg és a beszélgetéseinkből kerekedett ki a közös munka. Viki dinamikus, pozitív és figyelmes. Minden porcikájával rám hangolódott. Okos kérdéseivel sikerült egy igazi transzformációt létrehoznia az életemben a munka területén, amit szívből köszönök neki! Végre az álmaim megvalósításának útján vagyok! Egyszerűen mennyei érzés! Ne gondolkozz, sokat, válaszd a változást, válaszd VICTORY-át!

Dóri